Translate

söndag 22 juli 2012

Tarot för nästa vecka

Hittade en läggning i dag som handlar om Vad man ska tänka på inför nästa vecka här . Var tvungen att lägga den så klart och jag kan inte låta bli att bli lika förvånad över att de stämmer så bra, trots att jag vet att de alltid gör det.
Här kommer vad jag fick...
1 Vad jag ska vara medveten om, Jag är stark, jag vet vad jag vill, jag är energisk men måste vara uppmärksam på att jag är envis och har ett hett temperament. ( Drottning i stav)
2. Vad känslorna säger: Du är mitt i en ny början som rör sig i rätt rikning. Du är på väg att förändra din hälsa och din omgivning. ( Ess i pentakel)
3. Vad tankarna säger: Det här kommer att bli hårt arbete, kan bli en stressig börda innan jag lyckats ( 10 i stav)
4. Hur jag ska få ihop tankar och känslor: Med hopp och tålamod och bibehållen inspiration samt hjälp av mina guider. ( Stjärnan).

Så nu är det ju bara att fortsätta framåt ett steg i taget:-)
Namaste


2 kommentarer:

  1. Vilken klockren beskrivning...:) Önskar dig lycka till på din väg framåt...
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Sv: Tack för din söta kommentar, men nu är det ju inte mina egna djupa insikter utan just ett kort om dagen som jag drar och lägger upp på bloggen för andra att glädjas åt och som kallas insiktskort och som är skapade av Kristina Wennergren...jag nämner det i ett av inläggen innan jag började med dessa dagliga insikter...:)
    Dock gav din kommentar mig en idé...något i stil med Häxans visdom i samarbete med Gudinnan och Moder Jord....:) Får väl se om man kan spinna vidare på det...
    Kramar!

    SvaraRadera