Translate

tisdag 31 juli 2012

Dumt med feber...

Jahopp då kör vi väl ett varv igen då:-( Njuren vill så gärna vara i centrum ett tag så den värker som den hade betalt för det , kroppen i övrigt vill ha ett ord med i laget så då säger den Feber. Att de inte kan lära sig att vara överens någon gång!  Nåja bara att hänga med i svängarna och dra ner på tempot till nästan bara vara still och inte göra något alls. Trist men sant. Ber Ärkeängeln Rafael om hjälp att snabbt få dem ense igen och håller tummar att inga bakterier är med och busar.
Givetvis har inte de sista maskinerna mirakulöst blivit rena så de kvarstår till kvällen, tur att man får hjälp med det i alla fall. Ska ta tag i en av gårdagens högar o sortera lite strumpor och slöglo på tv en stund.
Har förövrigt beställt 2 nya kortlekar som jag hoppas kommer i morgon och piggar upp mig lite extra. Har beställt Doreen Virtues Gudinnor och även Doreens tarotlek. Hoppas brevbäraren är snäll mot mig i morgon då han idag kom med Ronjas nya telefon, trots att den är beställd efter mina kort.
Namaste 

1 kommentar: