Translate

torsdag 26 juli 2012

Bara en dag

Idag har jag varit först på Vårdcentralen och träffat min underbara doktor! Måste säga att jag är grymt lyckligt lottad över att ha honom! Han lyssnar, förstår och är ja bara en väldigt duktig doktor fast jag är en bökig patient med en ovanlig njursjukdom som njurmedicin så glatt så överlåter i hans händer eftersom ingen vet hur man botar den eller hur man håller den i schack så den inte gör ont samt en envis depression som inte heller lyder och blir bra utan konstiga mediciner . Jag har haft min doktor sedan jag var tolv med korta byten då man tvångsförflyttades till vårdcentralen man bodde närmast. Så ett stort tack till Lars Perers för all hjälp jag får utav dig!!
När jag satt och väntade på att vårdcentralen messade min ännu underbarare moster och frågade om jag ville komma ut och fika. Så jag och Ronja tog bussen ut till landet och avnjöt en härlig kväll med gott fika och massa babbel om allt mellan himmel och jord, Mycket härligt besök!

I kväll blir det en tidig kväll för min del då vi ska inta Kolmården och titta på djur i morgon bitti. Ska bli jättekul fast hur jag ska våga mig på att åka linbana med min höjdrädsla blir ju en utmaning. Men jag vill ju se alla djuren i safariparken så jag ju helt enkelt utmana mig och bita ihop. Hoppas änglarna ger mig lite extra mod i morgon!

Namaste, 

1 kommentar:

  1. Ja, det är ju verkligen a och o för tillfrisknandet att man har en läkare som lyssnar och förstår...verkar tyvärr inte vara så vanligt idag...:(
    Låter som du hade en härlig kväll på landet..:)
    Lycka till i linbanan i morgon och ha det så skönt och roligt på Kolmården..:)
    Kram!

    SvaraRadera