Translate

fredag 10 augusti 2012

Vikitgt att specifiera önskningar...

Ja det fick jag vackert erfara idag. I går bad jag om något som fick mig att tänka på annat än ångest men glömde tala om att det skulle vara något roligt. Så tidigare i dag fick jag ett sms från min bästis att hans pappa blivit sämre och inte kommer att komma hem från sjukhuset mer. Det var ju inte riktigt något sådant jag ville ha att tänka på istället för ångest. Lider så enormt med min vän och hans familj! Så svårt att stå maktlös brevid och inget kunna göra mer än att erbjuda sig att hjälpa till med det de vill och sedan bara finnas tillgänglig.  Ganska jobbigt då jag är van att ta över i svåra situationer och lösa o fixa o trixa med det som ska göras. En av anledningarna till mitt mående idag då jag blev utbränd efter att ha trixat o fixat i för många år med en svår situation inom familjekretsen.  Men nu får jag hålla mig vid sidan och inte gå in o ta  över saker som inte är mina, en nyttig läxa trots det hemska i det hela.

Önskar att man kunde trolla så att all sjukdom i ett nafs försvann från pappan och allt blev bra men så bra kan ju ingen trolla än och i synnerhet inte när man dessutom har åldern i mot sig men jag ber alla Ärkeänglar att vaka över de berörda och finnas där för dem i deras svåra situation.

Namaste

2 kommentarer:

  1. Ja, det där med önskningar är inte alltid så lätt...
    Tråkigt att höra om din väns pappa. Det enda man kan göra förutom att finnas där som hjälp och stöd, är att sända massor av helande ljusa tankar.
    Hoppas allt ordnar sig snart.
    Varma kramar!

    SvaraRadera