Translate

fredag 3 augusti 2012

Fredag 3/8 Lite bevis på LOA mm

Fredag alla redan, veckan har gått fort känner jag men nu vankas helg:-) I går hände en kul sak som bevisar Attraktionslagen.  För ett tag sedan tror det var i maj eller juni insåg vi att vår soffa behövde bytas ut. Så då började vi ju tänka ny soffa och idag står det en ny i vardagsrummet. Och inte nog med det, den var jättebillig dessutom! En kompis granne ska flytta och hade en nästintill ny hörnsoffa i grå skai sutten i max 10 ggr samt ett kakelbord för det trevliga priset 700:- Precis en soffa som jag ville ha och hoppats hitta. Tack universum för hjälpen med detta!

Nu är del Reda och Ordning i operation R färdig så när som på 2 kartonger som ska bäras ned till källaren. Skönt att känna att det är rent och fint och nytt.. Kan ju tillägga att sedan spegeln vid fotändan på sängen försvann sover vi mycket bättre, fengh-shi fungerar således också. Är lika förvånad varje gång man inser att lagarna stämmer fast man redan vet att de gör det!

Nu blir det lite vila känner jag så Namaste, till senare

2 kommentarer:

  1. Ja visst är det märkligt att man blir så förvånad var gång....man vet ju innerst inne att det funkar...det är ju naturlagar, inget konstigt alls...:)
    Hoppas du får en riktigt skön helg.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Hi Jess,
    You're definitely very good at LOA manifestation - you've also won the Yoga and Ballet DVD over on my Samadhi blog :) Please get in contact to let me know your address - info (at) innerwhispers.co.uk :)

    SvaraRadera